Kies uw taal

Bel ons +31625593277

Welkom. Wij werken voor U
Met onze klanten bouwen wij de visie voor de toekomst
Op weg naar het werk met onze auto's
Werken in de techniek en in de constructie
Werk met vakmensen, dat is onze kracht
Werk met vakmensen,pijp lassers
Vakmensen,Tekeningen lezen
Wij leveren ook ervaren krachten in de scheepsbouw
    Werkgever


Estercom is een professionele intermediair in flexibele arbeid. Vanuit ons centraal gelegen hoofdkantoor te Lelystad bieden wij vaardig personeel aan om onze opdrachtgevers van dienst te kunnen zijn. Door onze goede naam in Polen hebben wij een groot netwerk opgebouwd waardoor Estercom bijna altijd uw aanvraag positief kan invullen.EstherRobakiewicz 7

 

 Begeleiding en ondersteuning


Om onze medewerkers succesvol in uw bedrijf in te kunnen zetten, is de juiste begeleiding en ondersteuning erg belangrijk. Denkt u hierbij aan sociale aspecten zoals normen en waarden zowel in de privé omgang als in het bedrijf. Wij zien hier strak op toe en begeleiden het proces zelf.

Opstart

Voordat de daadwerkelijke inzet plaatsvindt, worden (eventuele) bedrijfsreglementen en/of de werkinstructies door Estercom vertaalt indien onze opdrachtgever dat vraagt. Hierdoor kunnen onze medewerkers de bedrijfsregels leren begrijpen en toepassen. Tijdens de start van de werkzaamheden, zal een Nederlands - Pools sprekende medewerker van Estercom de werknemer kosteloos begeleiden

Voortgang 

Regelmatig zal een voortgangsoverleg met de werknemer plaatsvinden. De contactpersoon bij Estercom zal, in overleg met opdrachtgever, zorgdragen voor werkbezoeken om specifieke zaken door te nemen In overleg met opdrachtgever wordt een frequentie afgesproken waarop de contactpersoon beschikbaar is om algemene zaken te bespreken. 

Extra ondersteuning 


De werknemers van Estercom krijgen ondersteuning in de vorm van: 
- vervoermiddelen voor woon-werkverkeer 
- huisvesting in huur of bedrijfswoning 
- begeleiding op de werkplek en 
- bij sociale integratie aanspreekpunten in het bedrijf die Pools / Nederlands / Engels / Duits spreken 

Detacheren / Uitzenden

Medewerkers tekenen een uitzend- of detacheringcontract bij Estercom, waardoor wij juridisch als werkgever optreden. Alle werkzaamheden worden bij onze opdrachtgever uitgevoerd. De duur van een inleenovereenkomst met Estercom is volledig afhankelijk van de opdrachtgever. De uitzendovereenkomst is altijd tussentijds opzegbaar. Daarom kan de opdrachtgever vanuit een comfortabele positie met ons samenwerken. Wij kennen de markt en de economische beperkingen.

Estercom verzorgt het vervoer naar Nederland, (Nederlandse ziektekosten) verzekeringen, werkvergunningen (indien van toepassing), huisvesting en vervoer woon-werkverkeer voor haar werknemers. Ook op dit gebied bieden wij onze opdrachtgevers een comfortabele positie. Poolse werknemers vallen onder de EG en kunnen hier zonder vergunning legaal werken.

Omdat wij in het bezit zijn van het NEN 4400 – 1 certificaat weet u als opdrachtgever dat Estercom een vertrouwde partner is binnen zowel het wettelijk kader als het personele gebied. Per drie maanden krijgt u de WKA verklaring toegestuurd. Alle rekeningen worden gesplitst in betaling aan de G-rekening en aan Estercom. Zo bent u verzekerd dat alle afdrachten conform de wettelijke bepalingen verloopt.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Free business joomla templates