Kies uw taal

Bel ons +31625593277

Welkom. Wij werken voor U
Met onze klanten bouwen wij de visie voor de toekomst
Op weg naar het werk met onze auto's
Werken in de techniek en in de constructie
Werk met vakmensen, dat is onze kracht
Werk met vakmensen,pijp lassers
Vakmensen,Tekeningen lezen
Wij leveren ook ervaren krachten in de scheepsbouw
Werknemer


EstherRobakiewicz 1Het voordeel voor onze Poolse medewerkers om via een uitzendcontract te werken is de mogelijkheid om op wisselende tijden naar hun familie in Polen te reizen en daardoor het contact met het thuisfront goed te kunnen onderhouden. 

Deze sociale component is belangrijk voor het welbevinden van onze mensen en draagt bij aan het kunnen leveren van een maximale prestatie op de werkplek. Dat deze filosofie werkt blijkt uit het extreem lage ziekteverzuim en de jarenlange relaties die wij hebben met onze medewerkers. 
Een aantal medewerkers werken al langer dan 3 jaar voor Estercom en zijn bij ons in vaste dienst.

Door hun flexibiliteit zijn wij in staat om onze medewerkers bij verschillende opdrachtgevers onder te brengen en hen zo diverse werkervaringen op te laten doen en hun kennis te verdiepen en/of te verbreden.

Wij bieden ook de mogelijkheid om na uitzending of detachering bij onze opdrachtgevers in dienst te komen. 
Een detacheringcontract gaat dan na een bepaalde periode over in een vast dienstverband bij onze opdrachtgever. De werknemer en de opdrachtgever hebben dan beiden een langere tijd om te beoordelen of een vast dienstverband voor beiden een goede optie is om met elkaar verder te gaan.

Wilt u meer informatie over onze mogelijkheden voor u? Neem contact met ons op om een afspraak te maken om alle mogelijkheden door te spreken.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Free business joomla templates